Actualitat i recursos > Notícies

Concert des del sofà de casa teva!

Aquest dijous, 26 de gener, a les 21.00h a Europa i a les 2pm a Amèrica, tindrà lloc la retrensmissió d'un concert en directe via streaming organitzat per JME i el Taller de Músics.
25/01/2012

Joventuts Musicals d'Espanya amb la col·laboració del taller de Músics de Barcelona, vol desenvolupar i estudiar nous canals de difusió i promoció de nous talents musicals.

 

Així doncs Joventuts Musicals d'Espanya portarà el Quartet Gerhard i el Quartet de saxos Fukio, els dos guanyadors del concurs de joves intèrprets permanent. Per altra banda el Taller de Músics participa en el projecte amb la cantant Paula Domínguez, a qui la veu li permet dominar diferents estils, des de  hip-hop al jazz, fins a flamenc. Serà acompanyada per un grup de jazz dirigit pel compositor, músic i productor Vicens Martín.

 

El repertori que s'oferirà serà molt variat: de Manuel de Falla a Eric Clapton, passant per un bolero aflamencado i un tango per Piazzolla.

 

Uneix-te a la proposta i connectat aquest dijous 26 a 21 h. a www.jmspain.org. Gaudiràs gratuitament d'un concert en viu de qualitat i estaràs col·laborant en el desenvolupament d'un nou cananl per a la música. 

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya