Actualitat i recursos > Notícies

El Quartet Gerhard a la temporada del Teatre L'Atlàntida de Vic

octubre 2012 / gener 2013
20/07/2012

Una oportunitat única d’escoltar intèrprets de prestigi internacional, en un entorn culturalment estimulant

 

L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona, presenta la segona edició Grans Concerts amb set propostes que s’estenen al llarg del 2012 i 2013.

Aquest any el festival l’inaugurarà un mite de la música del nostre país, la Montserrat Caballé, al costat de la seva filla Montserrat Martí. A més d’aquest, els festival porta a Vic noms tan excepcionals com l’Orquestra i Cors del Gran Teatre del Liceu o Maria João Pires, considerada una de les més destacades pianistes del món, la qual oferirà un únic concert a Catalunya amb el violoncel·lista Antonio Meneses.

El festival segueix amb el grup de gospel The Jackson Singers, format per cantants i instrumentistes d’origen nord-americà, l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra amb Gerard Claret. El programa es tancarà amb un altre dels grans noms del panorama internacional com és el de Jordi Savall, que actuarà a Vic amb un trio instrumental. Finalment, en aquesta edició s’ha creat també un espai dedicat als joves intèrprets emergents, que en aquesta ocasió presentarà una actuació del Quartet Gerhard.

 

Veure tota la programació

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya