Actualitat i recursos > Notícies
Documents adjunts:

Lucas Martínez & Félix Rossy Quintet vs Eladio de Limón, final de modalitat de Jazz del concurs DBUT! que es celebra a Figueres

El proper dissabte 11 de maig a les 21h a la Sala La Cate
11/05/2013

El proper dissabte 11 de maig la Sala La Cate de Figueres viurà una final emocionant per decidir quin és el primer guanyador de la modalitat de música de jazz del nou concurs DBUT! Organitzat per JM de Figueres, JM de Girona i JM de Banyoles.

El quintet de Lucas Martínez & Félix Rossy interpretant Jazz Standarts i temes propis s’enfrontarà, en el concert final, al jazz vocal de Eladio de Limón. 

 

La final, plantejada com un concert amb una part de 30 minuts per a cada grup, promet ser intensa i emocionant i el vot del públic serà decisiu ja que comptabilitzarà 1/3 del vot final. El vot restant sortirà del veredicte del jurat d'experts. Les entrades, que són gratuïtes, es podran recollir a la taquilla de la Cate a partir d’una hora abans de l’inici del concert.

 

Eladio de Limon està integrat per Núria Balaguer (veu), Jairo Cabrera (trompeta i flauta) Vernau Mier (saxo alt), Arnau Pallarols (piano), Marta Bautista (contrabaix) i Xerach Peñate (bateria). Lucas Martínez & Félix Rossy el forma Martínez (saxo) Félix Rossy (trompeta) Toni Vaquer (piano) Pedro Campos (contrabaix) Roger Gutiérrez (bateria) i

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya