Actualitat i recursos > Notícies
Documents adjunts:

XICRANDA, Concert de cançó catalana i havaneres

El diumenge 2 de febrer de 2014 a les 12h al Museu de l'Empordà, tindrà lloc el concert de cançó catalana i havaneres a càrrec de XICRANDA. L'entrada és gratuïta.
02/02/2014

Diumenge 2 de febrer de 2014

XICRANDA, concert de cançó catalana i havaneres

12h - Museu de l'Empordà, Figueres

Intèrprets: Martí Santacana, veu baríton i flauta travessera - Guillem Payaró, veu baix i guitarra. 

 

Xicranda neix a principis del 2012 de la mà de Martí Santacana i Guillem Payaró, dos joves intèrprets musicals nascuts a Catalunya. Després de dur a terme diferents projectes musicals per separat que els hi ha permès conèixer bé el món que envolta el cant de taverna, aquests dos músics es coneixen com a estudiants d’interpretació clàssica del Conservatori Superior del Liceu i aviat creen Xicranda.

 

En època de plena formació i desenvolupament, aquest duet ens ofereix la recuperació del cant tradicional i folklòric que sonava, ara fa uns anys, a les tavernes empordaneses de pescadors i mariners. Per una banda abraça l’havanera tradicional i antiga i per l’altra, la música folklòrica catalana i americana introduïda en la dècada dels 60’. 

 

En el concert s’hi escoltaran cançons de Josep Bastons, Jaume Sisa, Peter Paul and Mary, els Esquirols, Patxi Andión, entre d’altres

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya