Actualitat i recursos > Notícies
Documents adjunts:

CONCERT DE MARC SERRA

MARC SERRA presenta el concert de piano SONATES el dissabte 22 de març de 2014 a les 20h al Cercle Sport
22/03/2014

Joventuts Musicals de Figueres segueix amb la seva tasca de presentar joves talents i en aquesta ocasió  programa en concert a Marc Serra, guanyador de Dbut Clàssica 2013.

 

Marc Serra comença a estudiar piano a l’edat dels cinc anys. Més endavant cursa el Grau Mitjà al Conservatori Isaac Albéniz de Girona sota el mestratge de Montserrat Cases. Actualment estudia a l’ESMuC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb Maria Jesús Crespo com a professora. Ha estat guardonat en diversos concursos entre els que destaquen el primer premi al Concurs DBUT!De les Comarques Gironines (2013), primer premi al Concurs d’Interpretació Isaac Albéniz (anys 2004, 2005 i 2008), Menció d’honor al Concurs del Fòrum Internacional de Música de Barcelona (2008), segon premi de la fase autonòmica al Concurs Intercentros de Joventuts Musicals de Santa Cristina d’Aro (2006).

 

Al llarg de la seva formació ha rebut consell de professors com Luiz de Moura Castro, Claudio Martínez Mehner, Yong Hi Moon, Wolfram Rieger, Ramón Coll, Francisco Poyato, Vladislav Bronevetzky, Jun Kanno, Martin Hughes, Leonel Morales, Lluís Rodríguez, entre d’altres.

 

Debuta com a solista amb l’Orquestra del Conservatori de Girona a l’Auditori Palau de Congressos de Girona el 2007. També ha actuat en el cicle de les Vesprades de Vic com a músic de cambra i a la sala 3 Tete Montoliu de l’Auditori de Barcelona.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dissabte 22 de març de 2014

MARC SERRA presenta “SONATES”

20:00 h 

Auditori Narcís Monturiol, Cercle Sport. C/Narcís Monturiol, 3. Figueres

Concert de música clàssica

Intèrprets: Marc Serra, piano.

 

Preu: Adults 6€

Socis JMF: gratuït

Carnet Jove i TR3SC: 20% dte. 

Majors de 65 anys: 20% dte. 

Estudiants de música (amb acreditació): gratuït

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya