Actualitat i recursos > Notícies

Concert d'Ensemble O Vos Omnes a l'Auditori dels Caputxins

Ensemble O Vos Omnes, un dels grups de música antiga més rellevants a Catalunya, fa l'últim concert de gira a l'Auditori dels Caputxins de Figueres aquest dimecres 15 d'abril a les 20.30h.
13/04/2015

L'Ensemble O Vos Omnes és un dels grups vocals de música antiga amb més projecció de Catalunya. Des dels seus inicis ha tingut una sensibilitat especial per la música de Schütz. Per això li dedica un programa monogràfic amb algunes de les composicions més belles del gran mestre alemany, precursor de Bach. Una música d'enorme sensibilitat i humanitat a l'entorn del temps de Quaresma, Passió i Setmana Santa.


 Format el 2011, està compost per cantants de dilatada experiència i se centra sobretot en el repertori propi dels segles XV-XVIII. Ha cantat al Festival de Música Sacra de Cardona, als Concerts de la Ruta del Císter, al XXIX Festival Coral de Segorbe (Castelló), dins la programació de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca i també dins el programa de Sta. Tecla 2012 de Tarragona (enregistrat per Catalunya Música), sempre amb un gran èxit de públic. Actualment, l'Ensemble O Vos Omnes està a càrrec del TAU, primer cicle de música antiga i debat de Tarragona: una novetat dins del panorama musical tarragoní que pretén acostar la música antiga al públic més general, una de les principals preocupacions de l'Ensemble O Vos Omnes. Recentment, l'Ensemble O Vos Omnes ha interpretat el Messies de G. F. Händel juntament amb l'orquestra Vespres d'Arnadí i els solistes Marta Mathéu, Maarten Engeltjes, Lluís Vilamajó i Pau Bordas, actuació que s'ha considerat per la crítica com un dels millors Messies dels últims anys interpretats a casa nostra.

 

Programa: Heinrich Schütz. Temps de Passió

H. Schütz: Das ist mir lieb (Salm 116)

H. Schütz: Passionmotetten

H. Schütz: Herr, nun lässest du deinen Diener in Friede fahren, SWV 281

H. Schütz: Selecció de la Geistliche Musik

H. Schütz: Números finals de les Passions segons Lluc, Mateu i Joan

 

Maria Pujadas, Helena Botella, Àngels López, Maria Mauri, sopranos · Beverly Green, Marc Díaz, Marc Guerris, Judit Almúnia, contralts · Bruno Anguera, Raul Martínez, Josep Lluís Moreno, Víctor González, tenors · Francesc Ortega, Gerard Ramos, Ferran Corral, Andrés Moya, baixos · Dani Espasa, orgue · Maria Elena Medina, violoncel · Xavier Pastrana, direcció

 

Venda d'entrades anticipades a www.figuereaescena.com i el mateix dia del concert a la taquilla de l'Auditori dels Caputxins.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya