Actualitat i recursos > Notícies

Aquest cap de setmana nova edició del Cantània al Teatre Municipal el Jardí de Figueres

Aquest proper dissabte 23 (16.30 i 20h) i diumenge 24 (12 i 18h) torna la tradicional cantata infantil, el Cantània, a càrrec de les escoles de la comarca.
18/05/2015

En Khalil, un noi d’origen africà que fa poc temps que viu en una ciutat del sud d’Europa, està fascinat per una cosa que ha vist per primera vegada a la vida. És una bèstia gegant, un paisatge de llum i de colors, una extensió d’aigua increïble. És la mar Mediterrània, que ha estat durant milers d’anys lloc de trobada per a viatgers, comerciants, músics, poetes, emigrants... Un mar situat al bell mig de la terra, que conté simbòlicament molts valors essencials de la cultura, la natura, la història i el nostre present més immediat. Al mar, tot s’hi escriu i tot s’hi esborra, és la memòria del món.

 

1r concert Escoles L’Esculapi, ZER Tramuntana, Teresa de Pallejà, Els Terraprims, Parc de les Aigües, Joaquim Vallmajó i La Salle.

2n concert Escoles Joana d’Empúries, Narcís Monturiol, Pompeu Fabra i Sant Pau.

3r concert Escoles Santiago Ratés, Amistat, M. Àngels Anglada, Joan Reglà, Llagut, Empúries i Escolàpies.

4t concert Escoles Ruiz Amado, Gonçal Comellas, Salvador Dalí, Fluvianets, Josep Pallach, Cor de Maria i Montserrat Vayreda.

 

Cantània és una producció de l’Auditori de Barcelona.

 

Música: Xavier Pagès / Text: Carlota Subirós / Direcció musical: Josep Prats i Elisenda Carrasco / Preu: 8 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí. 

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya