Actualitat i recursos > Notícies

Final de temporada amb el concert de Sandaran Cello Quartet

Aquest dimecres 27 de maig final de la temporada gener-maig amb el concert de Sandaran Cello Quartet a les 20.30h a l'Auditori Caputxins de Figueres.
25/05/2015

Una formació poc habitual, un quartet de violoncels, on s'hi reuneixen quatre intèrprets catalans de fornades diferents però amb un objectiu comú: donar a conèixer totes les possibilitats tímbriques i musicals del seu instrument. La seva proposta per a la Xarxa és un autèntic recorregut per diferents estils i llenguatges musicals interpretats d'una manera sorprenentment nova.

 

El Sandaran Cello Quartet neix a principi del 2013 de la mà de quatre violoncel·listes amb ganes d'endinsar-se en aquest tipus de formació poc habitual i amb l'objectiu de consolidar-se com a grup estable. Els quatre músics que l'integren formen part de diferents orquestres com l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), l'Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48), l'Orquestra de la Schubertíada, l'Orquestra de Cambra del Penedès (OCP) i l'Orquestra Camera Musicae (OCM). També són col·laboradors habituals de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu i del grup instrumental Bcn 216. Tot i ser un grup amb poc recorregut concertístic ja ha rebut l'èxit de la crítica musical allà on ha actuat en diferents ocasions pel tipus de so i cohesió entre els músics. El repertori es basa en obres originals per a quartet de violoncels, així com arranjaments fets per a la formació. El nom del grup ret homenatge al pianista i compositor català Juli Sandaran.

 

Programa: Un passeig musical a l'entorn del violoncel

E. Morera: Melangia

J. S. Bach: Chaconna

J. Sandaran: Suite

J. Cervelló: Un cant a Pau Casals

G. Rossini: Obertura del Barber de Sevilla

A. Piazzola: Libertango

 

Intèrprets: José Mor, Marc Galobardes, Jordi Claret i Daniel Claret (violoncels) / Preu: 6€, socis de Joventuts Musicals de Figueres, gratuït. Venda d'entrades anticipades a www.figueresaescena.com o el mateix dia a la taquilla de l'Auditori dels Caputxins.

 

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya