Actualitat i recursos > Notícies

Joventuts Musicals de Figueres presenta la nova temporada

Threejay Trio, Frames Percussion, Noelia Rodiles i Judit Neddermann a la propera temporada musical de Joventuts Musicals de Figueres.
02/09/2015

Aquest matí, al Teatre Municipal el Jardí, Joventuts Musicals de Figueres ha presentat la programació musical de la propera temporada, en una presentació conjunta amb la temporada teatral.

 

En total es faran quatre concerts de diferents estils entre el mes d'octubre i novembre. El primer tindrà lloc el 2 d'octubre i anirà a càrrec de Threejay Trio, un trio de jazz català que ens presentarà el seu primer disc. Dues setmanes més tard, el 16 d'octubre, el grup Frames Percussion arriba a Figueres per deixar-nos escoltar el seu estil atrevit, barrejant música contemporània i percussions.

 

Els altres dos concerts seran el novembre i aniran a càrrec de dues artistes femenines. El 13 de novembre Noelia Rodiles ens oferirà un concert de piano amb el seu propi repertori de música clàssica. L'últim concert, el 20 de novembre, serà el de la cantautora Judit Neddermann, una artista que cada vegada té més renom en el panorama català i que ens presentarà el seu primer disc en solitari, Tot el que he vist.

 

La novetat d'aquesta temporada vinent és que els concerts canvien de dia i d'hora. Es faran, com bé indiquen les dates, els divendres a les 21 hores. El lloc, com ja s'ha anat fent els darrers mesos, segueix essent l'Auditori Caputxins (c/Rec Arnau, s/n).

 

Pel que fa als preus, els socis tenen l'entrada gratuïta als quatre concerts si recullen la seva entrada a taquilla presentant el carnet de soci. L'entrada general per als no socis és de 6 € i es pot comprar a taquilla o bé a la pàgina web www.figueresaescena.com

 

La venda d'entrades comença demà 2 de setembre a la taquilla del Teatre el Jardí, de 19 a 21 hores cada dijous, i a www.figueresaescena.com a partir de les 19.30 hores. Recordeu que les entrades dels concerts també es poden comprar el mateix dia a la taquilla de l'Auditori Caputxins a partir d'una hora abans. 


0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya