Actualitat i recursos > Notícies

Threejay Trio inaugura la temporada de concerts a Figueres

Aquest divendres 2 d'octubre el grup de jazz Threejay Trio s'encarregarà de donar el tret de sortida de la nova temporada de música de Joventuts Musicals de Figueres.
28/09/2015

El concert, que es farà a les 9 del vespre a l'Auditori Caputxins, ens permetrà conèixer aquest trio de joves intèrprets que ha concretat en un disc ple de força el seu debut. El seu recital proposa un recorregut pels temes del seu primer disc homònim, Threejay, i alguns dels que formaran part del segon àlbum. Totes les peces són composicions pròpies i compta amb col·laboracions tan importants com la del trompetista David Pastor o el guitarrista Leo Tejedor. La crítica li està dedicant bones ressenyes.

 

Aquesta jove formació, amb Joan Solana al piano, Josep Colls al baix elèctric i Joan Carles Marí a la bateria, destaca per la seva frescor, energia, dinamisme i interacció. Es tracta d'una proposta arriscada, composicions amb colors molt propis, evocant paisatges dignes de bandes sonores, adaptant el repertori i pivotant entre el format amb piano de cua o la versió elèctrica del trio amb el teclat Nord Stage, segons l'ocasió.

 

Les seves influències més importants i destacables són: Avishai Cohen, Esbjörn Svensson Trio, The Art of the Trio (Mehldau, Rossy, Granadier), The Bad Plus, Robert Glasper o John Scofield, per dir-ne uns quants, ja que també es perceben les influències de grups com Rage Against the Machine o Radiohead...

 

Recordeu que podeu comprar les entrades a www.figueresaescena.com o el mateix dia a la taquilla de l'Auditori Caputxins.

 

Programa:

Threejay
Grumf

Pop Song

Avi Melchor

Sommerzufälle

La Venjança del Faristol

Ser

Septentrional

Mel Salada

Watla

1990

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya