Actualitat i recursos > Notícies

Percussió i ritmes contemporanis amb Frames Percussion el 16 d'octubre a Figueres

El proper concert tindrà lloc el 16 d'octubre a les nou del vespre a l'Auditori Caputxins de Figueres amb Frames Percussion.
05/10/2015

Després de donar el tret de sortida de la temporada de Joventuts Musicals de Figueres amb el jazz de Threejay Trio, toca canviar una mica l'estil i començar a preparar-nos per al proper concert.

 

Serà el divendres 16 d'octubre a les 9 del vespre a l'Auditori Caputxins amb Frames Percussion, un grup de percussions format per Feliu Ribera, Ferran Carceller, Miquel Vich i Rubén Martínez. 

 

Qui té por de la música contemporània quan està curosament interpretada i acompanyada de comentaris? Aquesta és la proposta de Frames, un grup de percussió dedicat als nous repertoris. Format per destacats percussionistes catalans, membres de grups com CrossingLines o bcn216, el seu respecte i la seva dedicació a la música del nostre temps els permet afrontar els programes més exigents.

 

Fundat l'any 2013, Frames va iniciar la seva activitat amb la interpretació d'un ambiciós programa de música post-minimalista nord-americana al cicle Neu de la Fundació Tàpies. El grup es forma amb la intenció d'afrontar el repertori actual amb una cuidada preparació i el màxim respecte.

 

Els membres de Frames han estudiat amb mestres com Miquel Bernat, Gratiniano Murcia, Lorenzo Ferrándiz, George Elie-Octors, Sisco Aparici o Jordi Francés. Alguns dels seus integrants han col·laborat amb formacions com l'Ensemble Ictus, i han participat en l'Ensemble Academy de Freiburg, treballant amb l'Ensemble Recherche com a resident del festival. També col·laboren regularment amb formacions com l'OBC o l'Orquesta Sinfónica de Galicia, i han format part de la JONDE, la JONC, la Jove Orquestra Nacional d'Holanda, l'Orquestra Simfònica de l'Acadèmia del Gran Teatre del Liceu o la Mahler Chamber Orchestra Academy, amb directors com Eiji Oue, Esa Pekka Salonen o Jesús López Cobos.

 

Com a percussionistes han treballat amb compositors com Steve Reich, César Camarero, Philippe Hurel, Pierluigi Billone, Ramon Humet, Jose Manuel López López o Georges Aperghis. Frames actua regularment al Centre d'Art Tecla Sala, a l'Hospitalet de Llobregat.

 

Us recordem que podeu comprar les entrades a www.figueresaescena.com o el mateix dia a la taquilla de l'Auditori Caputxins. Els socis de Joventuts Musicals de Figueres tenen entrada gratuïta, però cal que ho acreditin a taquilla presentant el carnet de soci.

 

Programa:

Post-minimalisme nord-americà

J. Trueting: Extremes

D. Lang: The so-called laws of nature

(Concert amb explicacions)

 


0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya