Actualitat i recursos > Notícies

Consulta la nova temporada musical de Joventuts Musicals de Figueres

Ja s'han presentat els sis concerts que integren la nova temporada musical de JM de Figueres. Tindran lloc entre els mesos de febrer i maig.
11/01/2016

Joventuts Musicals de Figueres ja ha presentat la nova temporada musical. En total es faran sis concerts de diferents estils entre els mesos de febrer i maig a Figueres (quatre a l'Auditori Caputxins gratuïts per als socis i dos al Teatre Municipal el Jardí amb descompte). 

 

La nova temporada també inclou un projecte que ha creat JM Figueres juntament amb la companyia de dansa AGITART i la companyia de teatre A Mossegades: Violència creadora, un cicle que pretén posar a escena el treball de joves creadors de l’Empordà.

 

Les entrades es posen a la venda aquest dijous a les 19:00 h a la taquilla del Teatre el Jardí i a les 19:30 h a www.figueresaescena.com

 

A continuació podeu consultar les diferents propostes: 


TOKAJI QUARTET
Divendres 12 de febrer, 21 h, Auditori Caputxins
Rock


Tokaji Quartet neix de la confluència de quatre músics professionals, provinents de dos mons ben diferents: la música moderna i la música clàssica. Amb aquesta peculiar formació −veu, guitarra, violí i viola− la idea del quartet ha estat aconseguirun repertori variat amb temes de diferents estils: Leonard Cohen, Ray Charles, Van Morrison o Red Hot Chilli Peppers. Un recorregut per la música rock dels últims temps en una versió acústica i singular.

 

Intèrprets: Albert Salvatella (veu), Lluís Figueras (guitarra), Fina Bonet (violí) i Antoni Mallol (viola) Preu: 6 €. Socis de Joventuts Musicals de Figueres, entrada gratuïta. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com, i el mateix dia del concert a la taquilla de l’Auditori Caputxins.

 

DUO GLÜCK

Divendres 26 de febrer, 21 h, Auditori Caputxins

Clàssica


Maricel Pons al piano i Laura Sanz al violoncel, integrants del Duo Glück, proposen una passejada pels segles XVIII, XIX i XX a través de l’adaptació romàntica que Bazelaire va fer de cinc de les peces per a clavecí de Couperin i de la tercera sonata de Beethoven, considerada una de les primeres obres plenament romàntiques per aquesta formació. Completen el programa la visió personal de Max Bruch de la pregària jueva Kol Nidrei i un recorregut per la música espanyola de la mà de Falla i la seva Suite Populaire.

 

Intèrprets: Maricel Pons Benejam (piano) i Laura Sanz (violoncel) Preu: 6 €. Socis de Joventuts Musicals de Figueres, entrada gratuïta. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i awww.figueresaescena.com, i el mateix dia del concert a la taquilla de l’Auditori Caputxins.

 

VIOLÈNCIA CREADORA

Cicle de nous creadors

Divendres 18 i dissabte 19 de març, 21.00 h, Teatre Municipal el Jardí

 

AGITART, A Mossegades i Joventuts Musicals de Figueres s’uneixen per a l’organització del primer Cicle de Nous Creadors, una plataforma que pretén posar a escena el treball de joves creadors de l’Empordà. En aquesta primera edició, emmarcada en el tema de la violència creadora, el dramaturg Marià Llop, el coreògraf Roger Fernández i el compositor Gerard Valverde presenten un espectacle multidisciplinari, en un format no convencional, compost per les seves peces respectives: La dona que donava menjar als coloms: una guerra contra la pau (teatre), DUST (dansa) i La setmana de la rata (música).

 

Intèrprets: pendents de concretar Autors i direcció: Marià Llop, Gerard Valverde, Roger Fernández Organitzen: AGITART, A Mossegades i Joventuts Musicals de Figueres Fotografi a: Rosa Cools Durada: 1 h Preu: 10 €. Socis de Joventuts Musicals de Figueres, 8 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i awww.figueresaescena.com.

 

THE BAX TRIO

Divendres 8 d'abril, 21.00 h, Auditori Caputxins

Clàssica / música de cambra

 

The Bax Trio és un conjunt de recent creació, integrat per músics de diverses nacionalitats, dedicat al repertori de flauta, viola i arpa. En el programa que presenta a la Xarxa de Músiques inclou una de les obres mestres del repertori, el trio de Debussy, i també una primícia molt especial: l’obra premiada en el 35è Concurs de Joves Compositors - Premi Internacional Frederic Mompou, que atorga Joventuts Musicals de Barcelona. És el segon any consecutiu que la Xarxa acull l’estrena absoluta de l’obra guanyadora del Premi Mompou.

 

Intèrprets: Gavin Zev (flauta), Elliot Corner (viola) i Anna Quiroga (arpa)Preu: 6 €. Socis de Joventuts Musicals de Figueres, entrada gratuïta. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i awww.figueresaescena.com, i el mateix dia del concert a la taquilla de l’Auditori Caputxins.

 

CONCERT SIMFÒNIC

Impulsat per Eugen Kleyner

Dilluns 2 de maig, 21.00 h, Teatre Municipal el Jardí

 

Al segle XIX era tradició reunir els millors músics de les contrades per oferir un gran concert. Recuperant aquesta tradició, el Teatre Municipal el Jardí de Figueres ofereix un concert simfònic amb un programa festiu que compta amb la participació de músics provinents de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra Simfònica de Montpeller i l’Orquestra Solistes de l’Empordà.

 

Programa:

Overture Le Nozze di Figaro - W.A. Mozart

Variacions sobre un tema Rococo op. 33 per a violoncel i orquestra.P.I. Txaikovski - Solista Dimitri Tsirin (violoncel)

Simfonia núm. 4 Italiana, F. Mendelssohn

 

Intèrprets: músics de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra Simfònica de Montpeller i l’Orquestra Solistes de l’Empordà Direcció: Eugen Kleyner, iniciador i impulsor del projecte Preu: 12 €. Socis de Joventuts Musicals de Figueres, 6 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com.

 

TANGO PIAZZOLA

GIOrquestra

Dimarts 3 de maig, 18.00 h, Teatre Municipal el Jardí


Producció sorprenent i inèdita amb orquestra de corda, percussió, piano i saxo i dos solistes de luxe: Cristopher Duigan, el compositor i pianista “Steinway Artist” més reconegut de Sud-àfrica, i David Salleras, el virtuós saxofonista clàssic de més projecció a casa nostra. El concert inclou una primera part amb estrenes melòdiques de Duigan i virtuoses de Salleras i del jove talent Dani López, i una segona part amb els millors tangos de Piazzolla orquestrats especialment per aquesta formació.

 

Amb el segell de qualitat de la GIOrquestra i el suport de la Diputació de Girona.

 

Intèrprets: Cristopher Duigan (piano), David Salleras (saxo) i la GiOrquestra Direcció musical: Marcel Sabaté Preu: 12 €. Socis de Joventuts Musicals de Figueres, 6 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com.

 

ARMEZ, AMORS, DAMEZ, CHEVALERIE. LA MÚSICA I EL PODER DE L'EDAT MITJANA

Locus Desperatus

Divendres 20 de maig, 21.00 h, Auditori Caputxins

Antiga

 

L’Ensemble Locus Desperatus, formació especialitzada en repertori medieval, ens proposa un viatge a la cort de Joan I d’Aragó per gaudir de les músiques que ressonaven en els seus palaus.

 

Intèrprets: Meritxell Genís i Oriol Casadevall (vielle), Pepe Luna (llaüt), Anaïs Oliveras i Fernanda Sánchez (veus) Preu: 6 €. Socis de Joventuts Musicals de Figueres, entrada gratuïta. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com, i el mateix dia del concert a la taquilla de l’Auditori Caputxins.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya