Actualitat i recursos > Notícies

Joventuts Musicals de Figueres participa en la primera Mostra de Creadors Emergents de l'Empordà

El 18 i 19 de març al Teatre Municipal el Jardí Joventuts Musicals de Figueres, la companyia de teatre A Mossegades i la companyia de dansa Agitart presentaran l'espectacle "Violència Creadora", una mostra de joves artistes.
29/02/2016

AGITART, A Mossegades i Joventuts Musicals de Figueres s'uneixen per a l'organització del primer Cicle de Nous Creadors Emergents, una plataforma que pretén posar a escena el treball de joves creadors de l'Empordà. En aquesta primera edició, emmarcada en el tema de la violència creadora, el dramaturg Marià Llop, el coreògraf Roger Fernández i el compositor Gerard Valverde, president de Joventuts Musicals de Figueres, presentaran un espectacle multidisciplinari, en un format no convencional, compost per les seves peces respectives: La dona que donava menjar als coloms: una guerra contra la pau (teatre), DUST (dansa) i La setmana de la rata (música).

 

La Mostra es podrà veure els dies 18 i 19 de març en dues sessions a les 21 hores al Teatre Municipal el Jardí de Figueres. L'aforament és no numerat i limitat a 140 per sessió.

 

Intèrprets: pendents de concretar / Autors i direcció: Marià Llop, Gerard Valverde, Roger Fernández / Organitzen: AGITART, A Mossegades i Joventuts Musicals de Figueres  / Fotografia: Rosa Cools / Durada: 1 h / Preu: 10 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya