Actualitat i recursos > Notícies

Música de luxe amb el concert simfònic i la GIOrquestra el 2 i 3 de maig a Figueres

Les millors orquestres del país (concert simfònic) i la GIOrquestra acompanyada de Cristopher Duigan, reconegut compositor i pianista, i David Salleras, virtuós saxofonista de casa nostra, arriben a Figueres.
11/04/2016

CONCERT SIMFÒNIC

Impulsat per Eugen Kleyner

Dilluns 2 de maig, 21.00 h, Teatre Municipal el Jardí

 

Al segle XIX era tradició reunir els millors músics de les contrades per oferir un gran concert. Recuperant aquesta tradició, el Teatre Municipal el Jardí de Figueres ofereix un concert simfònic amb un programa festiu que compta amb la participació de músics provinents de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra Simfònica de Montpeller i l’Orquestra Solistes de l’Empordà.

 

Programa:

Overture Le Nozze di Figaro - W.A. Mozart

Variacions sobre un tema Rococo op. 33 per a violoncel i orquestra.P.I. Txaikovski - Solista Dimitri Tsirin (violoncel)

Simfonia núm. 4 Italiana, F. Mendelssohn

 

Intèrprets: músics de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra Simfònica de Montpeller i l’Orquestra Solistes de l’Empordà Direcció: Eugen Kleyner, iniciador i impulsor del projecte Preu: 12 €. Socis de Joventuts Musicals de Figueres, 6 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com.

 

TANGO PIAZZOLA

GIOrquestra

Dimarts 3 de maig, 18.00 h, Teatre Municipal el Jardí

 

Producció sorprenent i inèdita amb orquestra de corda, percussió, piano i saxo i dos solistes de luxe: Cristopher Duigan, el compositor i pianista “Steinway Artist” més reconegut de Sud-àfrica, i David Salleras, el virtuós saxofonista clàssic de més projecció a casa nostra. El concert inclou una primera part amb estrenes melòdiques de Duigan i virtuoses de Salleras i del jove talent Dani López, i una segona part amb els millors tangos de Piazzolla orquestrats especialment per aquesta formació.

 

Amb el segell de qualitat de la GIOrquestra i el suport de la Diputació de Girona.

 

Intèrprets: Cristopher Duigan (piano), David Salleras (saxo) i la GiOrquestra Direcció musical: Marcel Sabaté Preu: 12 €. Socis de Joventuts Musicals de Figueres, 6 €. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya