Actualitat i recursos > Notícies

La música antiga de Locus Desperatus tancarà la temporada musical

El proper 20 de maig la formació Locus Desperatus, especialitzada en repertori medieval, posarà punt final a la temporada de Joventuts Musicals de Figueres.
09/05/2016

Després d'unes Fires i Festes de la Santa Creu carregades amb forces propostes musicals, toca començar punt final a la temporada de gener-maig programada per Joventuts Musicals de Figueres. El proper i últim concert de la temporada serà el divendres 20 de maig a l'Auditori Caputxins de Figueres (21.00 h) amb la música medieval de Locus Desperatus.

 

L’Ensemble Locus Desperatus, formació especialitzada en repertori medieval, ens proposa un viatge a la cort de Joan I d’Aragó per gaudir de les músiques que ressonaven en els seus palaus.

 

Intèrprets: Meritxell Genís i Oriol Casadevall (vielle), Pepe Luna (llaüt), Anaïs Oliveras i Fernanda Sánchez (veus) Preu: 6 €. Socis de Joventuts Musicals de Figueres, entrada gratuïta. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí i a www.figueresaescena.com, i el mateix dia del concert a la taquilla de l’Auditori Caputxins.

 

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya