Actualitat i recursos > Notícies
Documents adjunts:

XII CONCURS INTERNACIONAL DE MÚSICA DE CAMBRA CIUTAT DE VINARÒS

Joventuts Musicals de Vinaròs, organitzador del Concurs Internacional de Música de Cambra CIUTAT DE VINARÒS, convoca la XII edició que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de novembre de 2010 a l’Auditori Municipal V. Ayguals d’Izco (plaça de Sant Agustí, s/n, 1
31/08/2010

Hi podran participar els intèrprets que encara no hagen fet 28 anys el dia que finalitzen les proves i amb una mitjana d’edat del grup no superior a 26 anys. 

El termini d’inscripció finalitzarà a les 24 hores del dia 5 d’octubre de 2010

El concurs constarà de dues proves: eliminatòria i final.

 

Al realitzar la inscripció cada grup concursant  enviará un programa amb obres o fragments que seran, al menys, de dos compositors diferents. El concursant especificará la duració del repertori, els seus moviments i la data de composició. No es podrá bescanviar el repertori una vegada siga acceptat per l’organització.

 

Abans d’iniciar les proves, els grups concursants s’hauran d’acreditar i facilitar a l’organització tres còpies clares de les partitures o guions de director de les obres a interpretar-hi (no particel·les). Així mateix, en el moment de l’actuació, el jurat podrà demanar que els concursants acrediten la seua identitat.

 

L’organització podrà modificar l’ordre d’actuació només en casos excepcionals i suficientment justificats.

 

Les actuacions seran de caràcter públic amb entrada lliure i controlada a la sala.

 

Prova Eliminatòria: cada grup interpretarà una única obra o fragments d’un mateix autor d’una durada aproximada i com a màxim de 15 minuts .

 

En finalitzar totes les interpretacions el jurat anunciarà els grups seleccionats per a la fase final de l’endemà, que s’estableix amb un màxim de 6.

 

Prova Final: Els grups seleccionats  actuaran amb el mateix ordre que el dia anterior. Cada grup  finalista interpretarà dues obres o fragments d’autors diferents amb una durada aproximada i com a màxim de 20 minuts i s’hi podrà incloure l’obra de la fase eliminatòria.

 

Per a més informació consulta les bases.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya