Actualitat i recursos > Notícies

Catalunya Música retransmet el concert de Pilar Vázquez i Elisa Rapado, celebrat dins la XVIII Schubertíada a Vilabertran

El concert de les joves intèrprets Pilar Vázquez i Elisa Rapado, celebrat el passat 21 d'agost a la canònica de Santa Maria de Vilabertran serà retransmès per Catalunya Música el dimarts 19 d'octubre.
05/10/2010
El concert de les joves intèrprets Pilar Vázquez i Elisa Rapado, celebrat el passat 21 d'agost a la canònica de Santa Maria de Vilabertran serà retransmès per Catalunya Música el dimarts 19 d'octubre, din el programa "Concerts" que es realitza a les 20.00 h. El programa del concert és el següent: Franz Schubert: ''Lieder der Mignon'', cicle de cançons. Johannes Brahms: Selecció de Lieder. Gustav Mahler: Cinc lieder sobre textos de Friedrich Rückert. Richard Wagner: Cinc poemes de Mathilde Wesendonk. Gustav Mahler: ''Urlicht'' (Llum pristina) del cicle ''Des Knaben Wünderhorn'' (El corn màgic de la joventut). Johannes Brahms: ''Wiegendlied'' (Cançó de bressol), op. 49 n. 4.
0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya