Actualitat i recursos > Notícies
Documents adjunts:

1r Concurs de Joves Intèrprets (música de cambra)

Enguany Joventuts Musicals de Figueres posa en marxa la primera edició del Concurs de Joves Intèrprets, en formació de música de cambra.
02/04/2011

El Concurs de Joves Intèrprets és una  activitat que fa anys s’havia dut a terme amb èxit a Figueres. Joventuts Musicals de Figueres vol recuperar-ne la tradició i per això presenta l’actual edició 2011.

JMF ha organitzat aquest Concurs des de la perspectiva de les formacions de cambra, una modalitat que sens dubte farà molt dinàmica i curiosa la trobada. La confiança en els companys i el treball en grup són valors que haurien d’estar sempre presents en la música, és per això que l’organització ha optat per les formacions de cambra. L’activitat està destinada a estudiants de primer a quart de Grau Professional o d’un nivell equivalent. El concurs tindrà lloc el proper dissabte 2 d’abril al Centre Cultural Molí de l’Anguila. Trobareu les bases al web de Joventuts Musicals de Figueres, a l’apartat d’activitats.

Esperem la participació de tots aquells nois i noies que gaudeixen interpretant i escoltant música. Aquesta és una activitat pensada per a passar una bona estona entre joves músics i poder compartir, així, vivències que seran, sens dubte, constructives i engrescadores per a tots.

Us hi esperem!

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya