Actualitat i recursos > Notícies

Joventuts Musicals de Figueres, present a l’Assemblea General 2011 de JME

JMF ha assistit a l'Assemblea General 2011 de Joventuts Musicals d'Espanya, que s'ha celebrat a Gijón.
06/06/2011

La presidenta de JMF, Maria Garriga i tres vocals, Maria Paltré, Adrià Mallol i Sergi Sàrria, han estat els representants de l’associació en l’Assemblea General de Joventuts Musicals d’Espanya, que enguany s’ha celebrat a Gijón.

Ha estat una molt bona oportunitat per debatre diversos temes que interessen a la majoria d'associacions locals, molts dels quals JMF té la intenció de potenciar i tirar endavant. Aquests són, entre d'altres: la dinamització de la pàgina web i les xarxes socials, la interconnexió d’aquestes plataformes digitals entre totes les JM locals del territori, la col·laboració entre totes les Joventuts Musicals (especialment en aquests moments), el treball conjunt entre les JM i les diferents entitats de cada municipi, etc.

Com es pot apreciar, la germanor i la col·laboració han estat els dos pilars clau del discurs. Dos pilars que cal potenciar especialment ara per tal que associacions culturals i sense ànim de lucre com són les Joventuts Musicals puguin tirar endavant programant activitats d'alta qualitat.

Aprofitem per informar-vos que el president de Joventuts Musicals d'Espanya, Jordi Roch, va anunciar la renovació del Consell de Direcció en el qual hi ha entrat a formar part Maria Garriga Ayats amb el càrrec de vicepresidenta segona.

 

Salut i visca la música!

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya